Πώς να κερδίσω στα φρουτακια

 

Η συγκεκριμένη ερώτηση "Πώς να κερδίσω στα φρουτακια" πρέπει να έχει απασχολήσει επαγγελματίες, ερασιτέχνες και όλων των ειδών του ανθρώπους ανά την υφήλιο! Κυμαίνεται στο ίδιο σκεπτικό με το πώς να κερδίσω το τζοκερ / λοττο και τα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια. Μακάρι να υπήρχε μια απλή απάντηση μιας γραμμής αλλά δυστυχώς είναι λίγο πιο πολύπλοκο απ αυτό... Αν μπορούσαμε να απαντήσουμε σε μία γραμμή το πιο πιθανό θα ήταν να μην υπήρχαν εταιρείες καζίνο γιατί όλοι μας θα κερδίζαμε.

Ένας τρόπος για να κερδίσεις στα φρουτάκια είναι να παίξεις με υπομονή, να καταγράφεις κάθε γύρισμα των τροχών και να το εξετάσεις μέχρι να ανακαλύψεις κάποια συγκεκριμένη σειρά (sequence) που μοιάζει σαν συνεχή σύμπτωση άρα επαναλαμβάνεται.

Πριν ξεκινήσετε να γυρίσετε τους τροχούς στα φρουτακια πάρτε μια εικόνα της οθόνης (screenshot) και σώστε τη. Κάντε το ίδιο μέχρι να σας τύχει ένας νικητήριος συνδυασμός και να κερδίσετε μερικά λεφτά. Σώστε όλες τις εικόνες στοιβαγμένες τη μία κάτω απ την άλλη απ τη παλαιότερη προς τη νεότερη. Στη συνέχει ανοίξτε ένα καινούριο αρχείο και ξεκινήστε με τον ίδιο τρόπο να σώσετε όλους τους συνδυασμούς με τα φρουτακια που βγαίνουν μέχρι να ξανακερδίσετε.

Η συγκεκριμένη διαδικασία πρέπει να επαναληφθεί πάρα πολλές φορές για να έχετε ένα καλό αριθμό δειγμάτων. Η μέθοδος αυτή στοχεύει στο να βρείτε προβλήματα με τη μηχανή πιθανοτήτων και συνδυασμών στο κάθε φρουτακι. Για να ανακαλύψετε τέτοιου είδους προβλήματα πρέπει κάθε φορά που γυρνάτε τους τροχούς να βρίσκετε προηγούμενες εικόνες και να εντοπίζετε ποιά σύμβολα βρίσκονται σταματημένα στις ίδιες θέσεις. Εάν, για παράδειγμα, πούμε ότι έχουν σταματήσει οι τροχοί και το πάνω αριστερά σύμβολο (ή όποιο άλλο θέλετε) είναι ένας Άσος, εσείς πρέπει να βρείτε όλες τις εικόνες που έχετε ήδη κι έχουν στο πάνω αριστερό σύμβολο τον Άσο. Τότε χρειάζεται να ανοίξετε μια καινούρια εικόνα και να σώσετε τις εικόνες δίπλα δίπλα αντί για πάνω κάτω και στη συνέχεια να κοιτάξετε για ομοιότητες στην εμφάνιση των συμβόλων μέχρι ένα νικητήριο γύρισμα.

Σε περίπτωση που έστω και δύο σύμβολα τύχουν να είναι ακριβώς στο ίδιο σημείο στην ίδια ακριβώς στροφή του κουλοχέρη, τότε αυτός είναι ένας πιθανός συνδυασμός που μπορεί να προδώσει τυχόν αδυναμία στον αλγόριθμο που έχουν σχεδιαστεί τα συγκεκριμένα φρουτακια. Φυσικό είναι ότι όσο περισσότερα φρουτακια τύχουν στην ίδια ακριβώς θέση τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο φρουτακι. Με τόσα πολλά φρουτακια στην αγορά και τόσες πολλές ευκαιρίες να τα κατασκευάζουν υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να υπάρχουν κάποια λάθη τα οποία να αποδειχτούν χρυσά για κάποιους...

Εάν νομίζετε ότι η παραπάνω διαδικασία είναι δύσκολη, περίπλοκη ή απλά δε θα δουλέψει τότε η πιο απλή, γρήγορη και ξέγνοιαστη περίπτωση νίκης είναι τα φρουτακια με προοδευτικά τζακποτ που χαρίζουν τρελά ποσά στους υπερτυχερούς. Χιλιάδες ευρώ ή μερικές φορές ακόμα και εκατομμύρια! Απ όλα τα λεφτά που ποντάρονται ένα ποσοστό μπαίνει στην άκρη κι όταν το κομπιούτερ κρίνει ότι ήρθε η ώρα να πληρώσει το τζακποτ τότε δευτερόλεπτα αργότερα κάποιος που αναρωτιότανε “πώς να κερδίσω στα φρουτακια” τότε ξέρει!!

Διαβάστε αναλύσεις και περιγραφές για τα πιο δημοφιλή παιχνιδια φρουτακια που μπορείτε να βρείτε στα καλύτερα καζινο.